Jouko Lindgren Oy korjaamo - Parempi kuin uusi

Aloitimme lasikuituveneiden korjaamisen ensimmäisten saapuessa Suomeen. Vuosikymmenten aikana kertyneistä töistä on syntynyt tuhansien työselostusten sähköinen arkisto, johon kertynyttä kokemusta hyödynnämme uusien korjausten suunnittelussa. Käsityönä tehtävässä korjauslaminoinnissa käytetään samoja tai vastaavia tuotteita, joista vene on valmistettu. Korjaamalla pyritään palauttamaan rakenteet alkuperäiseen lujuuteensa, jotta vene kestäisi siihen kohdistuvat rasitukset koko sen elinkaaren ajan. Lasikuiturakenteisen veneen kaupallinen ikä on tämänhetkisen käsityksen mukaan yli neljäkymmentä vuotta, hyvin hoidettuna lähes ikuinen. Siksi myös kokemus ratkaisee.

Jouko Lindgren Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä venekorjaamo. Kunnostamme vuosittain yli 100 venettä 60-jalkaisista moottoriveneistä optimistijolliin. Olemme erikoistuneet purje- ja moottoriveneiden karilleajo- ja törmäysvaurioiden korjaamiseen. Soita meille jos tarvitset apua välittömästi - avustamme sinua tarvittaessa vahinkoilmoituksen tekemisessä.

Yleisimmät korjaus ja huoltotyöt

  • Purje- ja moottoriveneiden korjaukset
  • Törmäysvauriot ja pohjakosketukset
  • Veneiden myrsky- ja telakointivahinkojen korjaukset
  • Veneiden uudelleen maalaus ja pintavauriot
  • Hiilikuitukorjaukset
  • Puuvaurioiden korjaustyöt
  • Laiteasennukset
  • Peräsinkorjaukset

Vaihe 1. Ota yhteyttä venekorjaamolle

Otettuasi yhteyttä sovimme veneesi kuljetuksesta korjaamolle. Mikäli vaurio ei vaikuta veneen merikelpoisuuteen kriittisesti, voit tuoda veneesi itse uudelle nostopaikallemme Hernesaareen, josta eteenpäin me huolehdimme veneestäsi. Mikäli veneesi on jo ylhäällä, voimme järjestää kuljetusyhteistyökumppanimme tuomaan veneesi suoraan korjaamolle. Voimme tarvittaessa myös hinata veneesi vesiteitse omalla kalustollamme..

Vaihe 2. Vauriokartoitus

Ennen korjaustyötä veneelle suoritetaan vauriokartoitus. Tutkimme veneesi näkyvät vauriot ja arvioimme niiden laajuuden hyödyntämällä teknisiä apuvälineitä sekä sähköistä tietokantaamme, joka koostuu tuhansista työselostuksista valokuvineen. Vauriokartoituksesta muodostuu yhteenvetona dokumentti, jonka perusteella tehdään korjaussuunnitelma ja annetaan tarvittaessa myös kustannusarvio. Vauriokartoitus on välttämätön työvaihe, jotta ikäviltä yllätyksiltä vältyttäisiin työn valmistuttua.

Voit liittää vauriokartoituksen kuvineen vakuutusyhtiölle tekemääsi vahinkoilmoitukseen. Se nopeuttaa vahinkoratkaisun tekoa.

Vaihe 3. Korjaus ja työn tarkastus

Kun vauriokartoitus on suoritettu ja korjauspäätös saatu vakuutusyhtiöltä, aloitetaan korjaamossa työselostuksen mukaiset korjausprosessit. Työn valmistuttua tarkastamme yhdessä kanssasi veneellesi tehdyt korjaukset.

Vaihe 4. Merelle

Veneesi on valmis palaamaan takaisin vesille. Jos veneesi tarvitsee ylimääräisiä huoltopalveluita, kuten veneen pesua, kiillotusta tai vahausta, pyydä tarjous ennen veneen laskua takaisin veteen. Mikäli veneesi korjataan talvella, voit sopia kanssamme erikseen veneen talvisäilytyksestä seuraavaan kesään asti.

Ota yhteyttä veneesi korjaamiseen liittyvissä kysymyksissä:

Korjaamopäällikkö

Berndt Broms
09 622 5322
040 534 5170
bb@joukolindgren.fi