Talvisäilytys veneesi tarpeiden mukaan

Jouko Lindgren Oy tarjoaa yhdessä Helsingin Argonautican kanssa erilaisia talvisäilytysratkaisuja veneellenne. Sisäsäilytysratkaisuista voitte valita joko lämpimän hallin, kylmähallin tai ilmakuivaajalla varustetun kylmähallin. Myös ulkosäilytys on mahdollinen. Talvisäilytyspaikkamme ovat osake- ja vuokrapaikkoja, ja veneiden talvisäilytysaika on 1.9 – 30.5.

Sisäsäilytys on paras tapa huolehtia veneestäsi ja valmistautua ajoissa seuraavaan veneilykauteen. Pienet huoltotyöt on helppo tehdä itse silloin, kun oma aikataulu antaa myöten. Isommat työt hoitavat ammattilaiset puolestasi.

Veneen talvisäilytyksellä on väliä. Lasikuituveneen arvioitu elinkaari on noin 40 vuotta, mutta hyvin hoidettuna huomattavasti pidempi. Säilytä arvovenettäsi turvallisesti lähelläsi, ja anna meidän helpottaa kiireistä arkeasi pitämällä veneestäsi huolta!

Talvisäilytystä varten veneesi tarvitsee

  • Veneen nostopalvelun tai kuljetuksen telakalle.
  • Vuokrakelkan tai oman kuljetuskalustollemme soveltuvan kelkan.

Pyydä tarjousta yhteydenottolomakkeella, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lämmin halli

Jouko Lindgren Oy:n lämmin halli sopii veneenomistajalle, joka huolehtii ja välittää aktiivisesti talvikauden aikana veneestään. Lämpimässä hallissa on hyvä tehdä pieniä huoltotöitä ja isompia projekteja myös itse pitkin talvea.

Kylmähalli

Kylmähalli on veneellesi paras ja kustannustehokkain vaihtoehto, kun haluat säästää venettäsi ja itseäsi työläältä ja tarkkailua vaativalta pressupeitteeltä. Avoin, mutta vartioitu kylmähallimme on suojassa telakan korjaamopihalla.

Ilmakuivaajalla varustettu kylmähalli

Ilmakuivaajalla varustettu kylmähallimme PR7 ja PR6 sijaitsee telakan itä-päässä. Veneesi säilyy puhtaana noesta ja liasta, jotka talvi- ja myöhäissyksyn myrskyjen avittamana kurittavat venettäsi. Talvikuukausina hallin lämpötila tippuu pakkasen puolelle, joten veneesi tulee olla normaalisti valmisteltu talviteloille. Halli on valoa läpipäästävän kankaan ansiosta valoisa, ja se lämpenee kevätauringossa nopeasti mahdollistaen keväthuollot ilman valmisteluja ja kelien odottelua. Ilmakuivaajalla varustettu kylmähalli soveltuu erinomaisesti myös puuveneille, joiden talvisäilytys vaatii viileän ja riittävän ilmankosteuden, sillä ilmakuivaaja ylläpitää kosteuden puuveneille riittävällä 60% tasolla.

Hinnoittelu

Talvisäilytyspaikan hinta määräytyy veneen koon mukaan. Veneen säilytykseen tarvittava pinta-ala lasketaan "veneen todellinen pituus x leveys". Katso hinnasto tai pyydä tarjous!


OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä veneesi talvisäilytykseen ja telakointiin liittyvissä kysymyksissä alla olevasta linkistä tai suoraan.

Niklas Lindgren
050 3695228
niklas.lindgren@joukolindgren.fi

Joonas Lindgren
050 3695227
joonas@joukolindgren.fi