Nostot ja laskut

Uusi nostopaikka kätevästi keskellä Helsinkiä

Olemme perustaneet uuden veneiden nostopaikan korjaamomme viereiseen uuteen satama-altaaseen. Itäänpäin aukeava uusi satamamme on hyvin suojassa korkean vallin takana, joten voit tuoda veneesi joustavasti sinulle sopivaan aikaan. Laituriltamme löydät maasähkön, liikkumista helpottavat portaat ja kuljetuskärryn tavaroita varten. Kaasupullojen säilytys ja ongelmajätevarasto löytyvät kätevästi suoraan nostopaikalta. Tule kun sinulle sopii ja jätä veneesi kylkikiinnityksellä uuteen ponttonilaituriimme – me huolehdimme veneestäsi siitä eteenpäin.

Nostopaikan allas on riittävän tilava myös isoimmille veneille. Altaan syvyys on hiukan yli 5 metriä ja näin ollen myös isot purjeveneet voivat kiinnittyä nostolaituriimme, vaikka vesi olisi matalalla. Olemme sinua vastassa aina työaikana, tarvittaessa milloin vain!

Telakointikalustomme

  • 2 kpl autonostureita, max. 24t
  • 2 kpl Valtra-traktoreita varustettuna Roodberg-veneensiirtotrailereilla, max. 20t
  • Nostokori maston huoltotöihin veneen ollessa vedessä
  • trukki, max. 2,5t, ja 2 kpl nostolavoja, max. kork. 4,5m
  • siirtokelkkoja purje- ja moottoriveneille yht. 300 kpl

Talvisäilytykseen saapuvan veneen säilytyskelkan täytyy olla telakan kuljetuskalustolle soveltuva. Jouko Lindgren Oy vuokraa eri kokoisia kelkkoja niin purje- kuin moottoriveneille (kts. Hinnasto, hinnat koon mukaan). Mikäli veneelläsi on jo oma kelkka, voidaan se myös muuttaa siirtokalustollemme sopivaksi.

Lisäpalvelut telakoinnin yhteydessä

Veneen pohjan pesu

Veneen noston yhteydessä kannattaa pestä veneen pohja ja vetolaite puhtaaksi niihin muodostuneesta levästä ja näkeistä. Puhdistamme painepesurilla pohjan helposti verrattuna siihen että kasvusto pääsisi kuivahtamaan kiinni veneen pohjaan. Tarjoamme veneen pohjan ja vetolaitteen pesua, kun tilaat telakointipalvelun veneellesi.

Tarjoamme kesäkauden aikana kilpapurjehtijan pohjanpesu-palvelua tarjoushinnalla.

Veneen kannen pesu

Mikäli veneesi kansi on kesän jäljiltä likainen, se kannattaa pestä noston yhteydessä ennen kuin lika pääsee pinttymään kiinni talven aikana. Käytämme pesussa hyväksi todettuja ja veneelle hellävaraisia pesuaineita. Muista kysyä veneen kannen pesua telakointitarjousta pyytäessäsi.

Veneen kiillotus ja vahaus

Telakointipalvelujen yhteydessä voit tilata veneellesi vahauksen ja kiillotuksen. Teemme työt sinun tarpeidesi mukaan. Arvioimme veneesi kunnon ja laadimme sinulle kustannusarvion. Vahaus ja kiillotus on hyvä tilata jo veneen talvitelakoinnin yhteydessä, jotta veneestäsi huolehtivat työntekijät pystyvät aikatauluttamaan kiireisen kevätsesongin helpommin.

Moottorihuolto ja sähkötyöt

Veneesi laskun yhteydessä tarkistamme kanssasi veneen vesitiiviyden ja moottorin toiminnan. Mikäli moottorissa tai sähköissä ilmenee ongelmia, työt hoituvat kätevästi suoraan nostopaikalta telakalla toimivien yhteistyökumppanien avustuksella.

Purjeveneen maston käsittely ja rikaus

Ammattitaitoinen purjehtijoista koostuva telakointitiimimme purkaa ja rikaa korjaamolle tai talvisäilytykseen saapuvan purjeveneesi maston kädenkäänteessä. Veneesi voidaan nostaa ylös maston kanssa, tai masto voidaan purkaa veneen ollessa laituriin kiinnittyneenä. Mastosi merkitään ja laitetaan säilytyskuntoon nostopaikalla veneesi vieressä, josta se siirretään nostopaikan vieressä olevaan mastotelineeseen.

Maston noston ja laskun hinnat veneen koon mukaan. Hintaan eivät sisälly purjeiden, puomin, köysistön ja sähköjohtojen purku tai poisotto. Pyydä tarjousta myös, mikäli tarvitset veneen takilan trimmaustöitä, purjeiden laittoa tai muita rikaus- ja huoltotöitä.

OTA YHTEYTTÄ

Ota yhteyttä veneesi nostoon tai laskuun liittyvissä kysymyksissä alla olevasta linkistä tai suoraan.

Niklas Lindgren
050 3695228
niklas.lindgren@joukolindgren.fi

Joonas Lindgren
050 3695227
joonas@joukolindgren.fi